18 Mayıs (Cuma)
19.00 : “Hititlerden günümüze Çorum mutfağı lezzetleri”
Kokteyl ikramı, Gastronomi ve Yürüyüş Yolu slayt sunumu
(Çorum Müzesi Bahçesi)
19 Mayıs
(Cumartesi)
09.00
: Osmancık-Kızılırmak kenarında yöresel kahvaltı
10.00 : Osmancık
Koyunbaba Köprüsü ve Kandiber Kalesi gezisi 11.30 : Tepelice-Hacıveliler yürüyüşü
13.30 : Öğle yemeği (yöresel yemekler ve Kargı sırık kebabı)
15.30 : Şelale gezisi
20.00 : Akşam yemeği (Çorum Beşlisi ikramı) Otel Anitta
20 Mayıs (Pazar)
10.15 : Yalakyayla-Akpınar yürüyüşü
12.45 : İskilip Seyir Terası’nda
öğle yemeği (İskilip Dolması)14.00 : İskilip gezisi (Kale, kaya mezarları, tarihi arasta, eski evler)